Lipsa de spatiu in casele noastre inseamna ca, in mai multe randuri, pierdem ocazia de a avea diferite zone in care sa ne relaxam sau sa ne bucuram de compania familiei sau a prietenilor.

Aceste zone de recreere sunt primele „victime” atunci cand vine vorba de sacrificarea spatiului, iar consecinta cea mai imediata este ca folosim alte spatii de zi cu zi, cum ar fi bucataria, de exemplu, pentru a savura o bautura.

Pentru ca noi credem ca fiecare lucru isi are locul sau, in acest articol iti propunem cateva sfaturi fabuloase pentru ca sa poti amenaja un minibar in aproape orice colt al casei tale.

Dupa ce vei citi acest articol, suntem siguri ca familia si prietenii tai nu vor mai dori sa savureze un vin bun sau un cocktail delicios in alt spatiu decat in aceasta zona speciala care te va scoate din rutina.

Stabileste spatiul destinat barului

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa delimitezi spatiul destinat pentru bar. Alege o zona a locuintei in care te poti desfasura in voie, fara sa perturbi alte activitati si fara sa limitezi spatiul destinat altor lucruri.

In functie de amploarea planului tau, alege un loc suficient de spatios pentru a-ti permite sa amenajezi atat barul propriu-zis, cat si un spatiu destinat relaxarii, cu scaune confortabile si loc pentru pahare.

Doar dupa ce ai stabilit in mod clar spatiul alocat barului, poti trece la urmatorii pasi ai amenajarii.

Investeste in mobilierul potrivit

Acum ca ai ales locul pentru bar, este timpul sa faci masuratorile necesare si sa cumperi piesele de mobilier.

Elementele de baza ale barului vor fi vitrina in care vei depozita bauturile si accesoriile, tejgheaua unde vei prepara si servi cocktailurile, scaunele speciale pentru bar si suporturile pentru pahare.

Cumpara numai mobilier de calitate, de preferat din lemn natural, tratat cu straturi protectoare impotriva umezelii si petelor.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru amenajarea unui bar in locuinta ta

{{clean}}
{{clean2}}