Pentru bucatariile mici, o masina de spalat vase standard cu o latime de 60 de centimetri este uneori prea mare. In astfel de cazuri, poti gasi masini de spalat vase cu o latime de 45 de centimetre, care au o capacitate mai mica decat modelele standard.

Dar astfel, vei economisi mai mult spatiu. Capacitatea masinilor de spalat vase inguste este de obicei suficienta pentru o gospodarie de o singura persoana sau de doua persoane. Daca doresti sa cumperi o masina de spalat vase standard, poti alege intre modelele incorporabile si modele de sine statatoare.

Masina de spalat vase incorporabila

O masina de spalat vase incorporabila se potriveste foarte bine cu bucataria. Asamblarea are loc sub blatul bucatariei. Exista, de asemenea, optiunea de a-i oferi o fata cu ajutorul mobilierului de bucatarie in care aceasta este incorporata si care care se potriveste cu restul mobilierului de bucatarie.

Cele mai multe masini de spalat vase complet integrate sunt echipate cu un panou de control mai mic in comparatie cu alte modele. Este atasat de marginea superioara a usii. Prin urmare, panoul de control nu poate fi vazut din exterior.

Masina de spalat vase mini

O masina de spalat vase de masa este un aparat de asezat pe blatul bucatariei. Spre deosebire de masinile de spalat vase de podea, masinile de spalat vase mini nu sunt asezate pe podeaua bucatariei. In schimb, stau pe blatul din bucatarie sau pe o masa.

De obicei, au pana la 6 locuri si sunt potrivite in principal pentru cei singuri. Principalele avantaje ale unei masini de spalat vase de masa sunt dimensiunile sale compacte. Prin urmare, un astfel de dispozitiv poate fi deosebit de potrivit pentru cei ale caror bucatarii sunt foarte mici.

Avantajul este ca are cel mai mic consum posibil de energie si apa si iti indeplineste cerintele.

Masina de spalat vase Bosch

Citeste continuarea aici: Masini de spalat vase pentru bucataria ta moderna

{{clean}}
{{clean2}}