Iubitorii de masini stiu foarte bine un lucru – sa ai o masina nu este de ajuns. Trebuie sa o intretii, sa ai grija de ea, sa o infrumusetezi si sa fie confortabila atat pentru tine, cat si pentru ceilalti pasageri.


Pentru a proteja cel mai bine masina este important deci sa alegi covorase auto.

Covorasele auto sunt cele care iti protejeaza masina de orice tip de uzura si sunt accesorii auto indispensabile daca vrei sa pastrezi interiorul masinii in cea mai buna stare.

Covorasele auto sunt si cele care protejeaza solul masinii. Deci trebuie sa alegi modele care sunt usor de curatat si care acopera un maximum de suprafata.

Dar care sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand alegi cele mai bune mdoele de covorase auto?

Disponibile in cea mai variata gama de culori sau de materiale, covorasele auto trebuie sa fie ales in functie de marca sau de model. Tine cont insa de un lucru foarte important – ai nevoie de covorase auto originale.

Marca masinii este deci extrem de importanta, deoarece poti cumpara cele mai frumoase covorase auto golf si acestea sa fie adaptate doar unui Peugeot, de exemplu.

Dimensiunile unor presuri auto sunt criterii cruciale de care sa tii cont. Chiar daca exista modele de covorase auto universale, cel mai bine ar fi sa alegi covorase auto dedicate, special concepute pentru masina ta.

Pe langa faptul ca se vor adapta perfect habitaclului tau, se vor potrivi cel mai bine si cu estetismul masinii tale si vei fi sigur de faptul ca nu vor bloca frana,de exemplu.

Materialele. Cel mai adesea, covorasele auto sunt propuse din trei tipuri de materiale:
– Covorasele din cauciuc sunt economice, sunt rezistente si nu au mare nevoie de intretinere. In schimb, sunt si estetice.
– Covorasele din PVC nu sunt nici ele scumpe si sunt foarte usor de intretinut. Dar nu sunt extrem de rezistente, in schimb. Nu sunt nici cele mai estetice.
– Covorasele din mocheta. Sunt mai scumpe putin dar sunt mai estetice, mai rezistente si mai confortabile.

Finisajele. Poti alege fie un finisaj Classic pentru covorase golf, fie unul Premium. Acestea au proprietati antiderapante, se pot fixa extrem de usor in masina si nu interfereaza cu pedalele masinii.

De asemenea, este important sa tii cont si de obiceiurile tale de condus. Rezistenta unui model de covoras auto va depinde deci si de obiceiurile tale de condus sau de mediul unde conduci.

De exemplu, daca conduci destul de des in afara orasului si este mult praf pe acolo pe unde treci, ar fi bine sa alegi un covoras auto mai gros sau intr-o nuanta mai inchisa care nu se murdareste repede.

Daca conduci intr-un mediu mai curat unde nu este praf, poti alege nuante mai deschise sau mai vesele. Si bineinteles, daca ai copii alege nuante mai inchise mai rezistente.

Covorasele auto sunt importante mai ales din doua motive: sanitare si securitare. Pe plan sanitar sunt cele care te vor ajuta sa pastrezi curatenia la tine in masina mult mai usor pe termen lung.

Dar te vor ajuta in acelasi timp sa te bucuri de un plus de confort gratie unei mai bune aderente la sol si o protectie contra umiditatii si a umiditatii.

Designul si estetica sunt la fel de importante. Deoarece pot reflecta personalitatea si starea ta de spirit. Dar este la fel de important sa fie in armonie cu restul masinii tale.

Dar, covorasele auto participa si la securitatea masinii. Cel mai potrivit covor este rigid si stabil si nu te incomodeaza deci atunci cand pui piciorul pe pedale, crescand nivelul de confort.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Sfaturi de care sa tii cont in alegerea covoraselor auto

  1. Am fost impresionat de nivelul de detaliu al articolelor de pe oppio.ro. Autorul demonstreaza o intelegere profunda a pietelor financiare si ofera cititorilor sai informatii valoroase despre strategii de investitie si tranzactionare. Recomand cu incredere acest site tuturor celor pasionati de domeniul financiar.

  2. Informatiile prezentate despre instrumentele financiare disponibile pentru tranzactionare sunt foarte utile pentru cei care doresc sa isi diversifice portofoliul de investitii. Este important sa fim bine informati inainte de a lua decizii financiare si acest articol ofera o perspectiva clara asupra acestor instrumente.

  3. Mi-a placut mult modul in care autorul a abordat subiectul riscului in tranzactionarea pe pietele financiare. Este important sa ne asumam riscuri calculate atunci cand facem investitii, iar acest articol ofera sfaturi utile despre cum sa gestionam corect aceste riscuri.

  4. Articolul de pe site-ul oppio.ro despre pietele financiare este extrem de interesant si informativ. Autorul a reusit sa prezinte intr-un mod simplu si accesibil concepte complexe legate de trading si investitii. Recomand tuturor celor interesati sa il citeasca pentru a intelege mai bine aceasta lume fascinanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *