Pentru o lunga perioada de timp, mouse-ul computerului a fost conectat la un modul de sistem sau laptop folosind un cablu.

Dar, treptat, tehnologia wireless a atins noi inaltimi, astfel incat nevoia de cablu, care este deja utilizata intr-un apartament modern din abundenta, dispare pur si simplu.

Acum mouse-ul cu fir este preferat doar de fanii solutiilor bugetare si, dimpotriva, de dispozitivele de jocuri cu timp de raspuns maxim. Interesant este ca acest lucru nu impiedica existenta modelelor de mouse wireless pentru jucatori.

Mouse gaming wireless

In general, orice mouse gaming wireless care merita luat in considerare va avea cel putin urmatoarele doua caracteristici: un senzor optic sau laser avansat care permite miscari mai rapide sau mai precise si un anumit grad de personalizare.

Modelele de mouse gaming wireless au adesea butoane suplimentare pentru degetul mare al jucatorului, ajustari ale miscarii sensibilitatii si vitezei, cabluri extrem de lungi sau chiar caracteristici exotice, cum ar fi greutati reglabile sau arcuri pentru tensionarea butoanelor.

Tipurile de mouse pentru jocuri sunt disponibile pe piata cu conexiuni wireless foarte rapide, asa ca tind sa fie si mai scumpe decat modelele obisnuite.

Tipurile de mouse gaming wireless care sunt mai scumpe au, de obicei, mai multe butoane decat modelele mai ieftine, dar asta nu inseamna ca vei obtine doar o experienta mai buna cheltuind mai mult.

Citeste continuarea aici: Mouse wireless – componente si accesorii

{{clean}}
{{clean2}}