Unul dintre cele mai bune stiluri pentru a da o nota de prospetime casei tale este stilul mediteranean, datorita luminii, culorilor si materialelor naturale care fac parte din aceasta estetica.

Cu nuante de alb si albastru, elemente din piatra, elemente din materiale delicate si piese artizanale inspirate de mare, stilul mediteranean ajuta la crearea unor atmosfere proaspete si confortabile.

In acest articol dorim sa te invatam totul despre cum sa obtii o amenajare a locuintei in stil mediteranean.

Este cel mai bun mod de a evoca senzatiile de a fi in locurile fermecatoare de pe malul marii.

Asadar, oriunde ai locui, poti adauga o nota de vara sau „de coasta” in casa ta.

Piesele de mobilier

Pentru stilul mediteranean, piesele de mobilier trebuie sa ofere eleganta locuintei, alaturi de confort si functionalitate.

Pentru momentele de relaxare si liniste, opteaza pentru dulapuri, mese de dining, masute de cafea si canapele, cu spatii de depozitare sau extensibile.

Majoritatea mobilierului este de dimensiuni mari si cu loc generos de depozitare, insa au un design simplist, care nu aglomereaza incaperile, lasandu-le pe acestea aerisite.

Masa din zona de dining nu trebuie sa lipseasca din amenajarea in stil mediteranean. Aceasta poate fi extensibila, pliabila sau ca atare.

Pentru ca designul pune accent pe functionalitate, masa poate fi folosita si drept blat de lucru sau loc provizoriu de depozitare.

Peretii si pardoseala incaperilor

Stilul mediteranean pune accent pe materialele naturale, precum lemnul si piatra, insa ceea ce pune in evidenta acest design este jocul de modele de mozaic, cu forme geometrice diferite si in palete cromatice care se asorteaza cu restul culorilor din incaperi.

Citeste continuarea aici: Cum sa obtii o amenajare a locuintei in stil mediteranean

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

5 thoughts on “Cum sa obtii o amenajare a locuintei in stil mediteranean

  1. Apreciez munca depusa de autor pentru a realiza acest articol de calitate. Este evident ca s-a implicat profund in cercetare si ca a pus pasiune in redactarea acestui material. Felicitari pentru efortul depus!

  2. Mi-a placut felul in care autorul a argumentat fiecare punct de vedere expus, folosind exemple relevante si studii de caz. Am invatat multe informatii noi din acest articol si acum inteleg mai bine contextul discutat.

  3. Articolul este foarte interesant si bine documentat, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa aduca in prim-plan informatii importante si sa le prezinte intr-un mod clar si accesibil.

  4. Am gasit acest articol foarte util si relevant pentru situatia mea actuala. Am invatat cum sa fac fata provocarilor prezentate si am descoperit solutii eficiente pentru rezolvarea lor. Recomand cu caldura acest articol celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile si sa se dezvolte personal.

  5. Articolul de pe site-ul Oppio este foarte interesant si informativ. Am descoperit multe lucruri noi despre subiectul abordat si am apreciat modul in care autorul a prezentat informatiile. Mi-au placut in special exemplele practice si sfaturile oferite pentru aplicarea lor in viata de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *