In functie de etapele cresterii, alegerea unor jucarii educative vor avea un rol benefic pentru cei mici. Indiferent de varsta, copiii se bucura de o energie surprinzatoare si pare ca nu obosesc niciodata.

Pentru a profita din plin de aceasta energie si pentru a le dezvolta atentia, imaginatia, capacitatile de interactiune si socializare cu cei din jur, jucariile educative reprezinta una din solutiile cele mai la indemana, cu efect imediat.

Jucarii educative pentru stimularea atentiei bebelusilor

In primele luni de viata, bebelusii cauta sa descopere cu privirea tot ceea ce ii inconjoara. Pentru a-i incanta, afera-le jucarii educative precum cele zornaitoare, covorase pentru joaca sau jucarii muzicale. Acestea au rolul de a le capta si dezvolta atentia.

Pentru bebelusii cu varsta intre 6 si 12 luni, cartile senzoriale, cu imagini, jucarii muzicale, le vor fi utile sa invete sa-si dezvoltate simturile si sa inceapa sa interactioneze cu cei din jur.

Alege jucarii educationale din plus, ce presupun apasarea unor butoane sau buzunarele luminoase pentru cantecele, lumini si sunete. Acestea au dublu rol, ii vor ajuta pe cei mici sa-si dezvolte timpuriu capacitatilor motorii, dar le vor capta atentia si invata despre emotii.

Jocuri educative pentru sporirea imaginatiei pentru cei mici

Citeste continuarea aici: Ce jocuri educative sa cumperi pentru cei mici in functie de varsta

{{clean}}
{{clean2}}